Velkommen til Arktisk Nyt

Temperaturen på Station Nord var den 5. februar over frysepunktet. Foto: Andreas Krog.

Velkommen til Arktisk Nyt. Danmarks nye nyhedssite om Arktis. Her vil vi forsøge at give et overblik over de væsentligste begivenheder og udviklinger på den arktiske arena.

Det vil vi gøre ud fra en dansk synsvinkel. Danmark er nemlig en af de helt centrale aktører i Arktis. Det afspejler sig ikke just i de danske mediers dækning af Arktis, men det vil Arktisk Nyt råde bod på.

Sitet er derfor også på dansk. Der findes allerede flere gode engelsksprogede nyhedssites om Arktis. Det der mangler, er en kontinuerlig dækning på dansk. Det ønsker vi at give.

Fokus vil i første omgang være på især sikkerheds-, forsvars- og udenrigspolitik. Men på sigt er det meningen at brede det ud til også at omfatte klima og miljø. For de ting hænger alligevel uløseligt sammen.

Du finder os også på nettet, på Facebook og på Twitter.

Input, kommentarer og gode ideer er velkomne på post@arktisknyt.dk.

Vel mødt!

About Af Andreas Krog 219 Articles
Ansv. redaktør på Arktisk Nyt. post@andreaskrog.dk

1 Comment on Velkommen til Arktisk Nyt

  1. Kan du venligst bekræfte eller afkræfte,at Danmark i relation til suverænitetshævdelse i Grønland og på Færøerne i luftrummet kan betegnes som en dikkende lammehale i forhold til USA, respektive Norge og UK.Det skulle glæde mig hvis jeg tager fejl!!!!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*