Om Arktisk Nyt

Arktisk Nyt er Danmarks nye nyhedssite om Arktis. Her vil vi forsøge at give et overblik over de væsentligste begivenheder og udviklinger på den arktiske arena.

Det vil vi gøre ud fra en dansk synsvinkel. Danmark er nemlig en af de helt centrale aktører i Arktis. Det afspejler sig ikke just i de danske mediers dækning af Arktis, men det vil Arktisk Nyt råde bod på.

Sitet er derfor også på dansk. Der findes allerede flere gode engelsksprogede nyhedssites om Arktis. Det der mangler, er en kontinuerlig dækning på dansk. Det ønsker vi at give.

Fokus vil i første omgang være på især sikkerheds-, forsvars- og udenrigspolitik. Men på sigt er det meningen at brede det ud til også at omfatte klima og miljø. For de ting hænger alligevel uløseligt sammen.

Du finder os også på Facebook og på Twitter.

Input, kommentarer og gode ideer er velkomne på post@arktisknyt.dk.

Vel mødt!

Siden drives og ejes af Andreas Krog Medier Aps, der udgiver onlinemedier om civil og militær luftfart.

nytkampfly.dk
Danmarks eneste medie dedikeret til nationens indkøb af nye kampfly og andet militært isenkram. Ejet 100 pct. af Andreas Krog Medier ApS.

CHECK-IN.dk
Nyhedsportal for rejse-, luftfarts-, og turistbranchen. CHECK-IN.dk er blandt de mest citerede branchemedier i Skandinavien og har en solid markedsposition med op imod 200.000 besøg per måned. CHECK-IN.dk udgives af Travelmedia Nordic ApS, som Andreas Krog Medier ApS ejer 50 procent af.

 

Kontakt:

Andreas Krog
Ansv. redaktør / direktør
Tlf.: 2264 2274
post@andreaskrog.dk